Lira Hockey Head2

Lira Hockey

På med skridskorna, hjälmen, skydden och fatta klubban och spela hockey under ordnade former.

Lira Hockey är tillgänglig för alla åldrar det kan vara ett alternativt barnkalas, föräldrar v/s ungdomarna, företagshockey och privatpersoner.

Det som ingår i Lira Hockey är:

1 timmes Ishockey i KVB  Hallen
24st kompletta utrustningar för utespelare (ej skridskor)
2st kompletta utrustningar för målvakter inkl. skridskor
Domare
Sekreteriat

Kontaktperson och ansvarig i Grizzlys för arrangemang
Marcus Gustafsson • Mobil 0733-801088 • e-post: eventhockey@grizzlys.se

Viktigt gällande Lira Hockey

Lira Hockey är och ska vara ett roligt, givande och trevligt sätt att umgås och utöva den underbara sporten Ishockey som om det vore på riktigt.

Det råder total nolltolerans mot alkoholintag och tobak i samband med Lira Hockey och i KVB Hallen. Åstorp Ishockeyklubb tar avstånd
mot idrottsutövande i kombination med alkohol eller annan påverkan. Detta innebär större skaderisker och är direkt ohälsosamt.

Därav kommer vi att neka tillträde till att Lira Hockey för personer som är påverkade samt om personer medtar alkohol in i KVB Hallen, det råder även totalt rök- och snusförbud i KVB Hallen vilket ska respekteras av alla.

Bryter man mot dessa villkor blir man direkt avvisad från KVB Hallen utan ersättning för eventuell kvarstående tid eller ej nyttjad tid.
Den som är ansvarig för bokningen av Lira Hockey kan även bli belagd med en straffavgift och avstängd från framtida bokningar.

Dag och tid för bokningar

Det som är nytt för säsongen 2019/20 är att Lira Hockey (tidigare Eventhockey) inte har fasta dagar att boka som tidigare varit fredagar.
På nedan Intresseformulär kan man önska visst datum och tid, dessa önskemål kommer vi sedan kontrollera om det är bokningsbart. Skulle önskat datum och tid vara bokningsbart får man en bekräftelse, annars återkommer vi med förslag på alternativt datum och tid.

Viktigt vid bokning!

När vi har bekräftat dag och tid för Lira Hockey, måste den ansvariga bokaren skriftligt acceptera gällande bokningsvillkor vilka tydligt framgår i den bokningsbekräftelse som skickas till ansvarig bokare. Bokningsbekräftelsen hålls öppen i max 48 timmar efter att ansvarig bokare erhållit bokningsbekräftelsen.
Sker ingen acceptering av bokningen med gällande villkor.
Betalning för bokning av Lira Hockey ska ske minst två dagar före aktuellt datum, faktura skickas till ansvarig bokare.